Evenementenbeveiliging

evenementen beveiliging

Evenementenbeveiliging

Voor theaters, festivals en andere evenementen/

Wie evenementen organiseert, krijgt te maken met veel aandachtspunten. We noemen de vergunningen, de artiesten, de horeca en de publiciteit. Een niet te onderschatten onderdeel is ook de evenementenbeveiliging. Want een evenement kan nog zo succesvol verlopen als het gaat om mooie producties en een goede omzet: het is natuurlijk een ramp als de veiligheid op het evenement in het geding is. Lees hieronder hoe professionele evenementenbeveiliging jouw culturele initiatief tot een succes kan maken.

Waarom evenementenbeveiliging?

Je organiseert natuurlijk een evenement om het artiesten en bezoekers naar de zin te maken. En hopelijk verdien je er ook nog iets aan. Daarvoor moet er veel geregeld worden. Bij de meeste organisaties lukt dit altijd prima, maar soms wordt de veiligheid van bezoekers en artiesten nog wel eens vergeten. Een goede evenementenbeveiliging is niet louter massa en spieren; er komt meer bij kijken. Een bedrijf dat professionele evenementenbeveiliging verzorgt, biedt vooral ook service, veiligheid en kwaliteit.

Afwijkend gedrag herkennen

Evenementenbeveiligers zijn goed in het herkennen van vreemd en/of afwijkend gedrag. Hiermee voorkomen zij mogelijke dreigingen door tijdig, desnoods, preventief ingrijpen.

Extra veiligheid en service op uw evenement

Met een professioneel bedrijf in evenementenbeveiliging, heb je niet alleen meer veiligheid op de locatie, maar vooral ook een stukje extra service. Beveiligers fungeren vooral als gastheer of gastvrouw en treden escalerend op indien nodig. Zij zijn getraind in het omgaan met verschillende soorten groepen en handelen proactief om onveilige situaties te voorkomen. Ook zijn zij BHV’ers.

Hondenbeveiliging

Met speciaal getrainde honden houd je jouw evenement vrij van explosieven en drugs. Ook kan er met honden opgetreden worden om mensen in toom te houden. De honden en begeleiders van de evenementenbeveiliging zijn getraind om de controles zo prettig mogelijk uit te voeren voor de bezoekers.

Op naar een geslaagd evenement

Wanneer ook de beveiliging van jouw evenement op orde is, staat niets je in de weg om er een geslaagde dag of avond van te maken. Zorg dus altijd voor professionele evenementenbeveiliging. Neem gerust contactmet ons op om te informeren hoe wij onze evenementenbeveiliging geregeld hebben.