De Gabor enkellaars

Gabor enkellaars

Het is erg fijn dat ik eindelijk een goede Gabor enkellaars heb gevonden op het internet. Ik ben hier namelijk echt heel lang naar opzoek geweest. Nergens heb ik dat merk kunnen vinden en ook als ik om mij heen vroeg kende niemand het. Totdat ik op een dag een meisje zag lopen in schoenen van dat merk. Ik twijfelde geen moment en heb haar gelijk aan gesproken. Ik gaf haar een compliment over haar schoenkeuze en vroeg waar zij die gevonden had. Zij vertelde mij dat zij ook heel lang naar dit gave merk gezocht had maar het uiteindelijk bij Van Bommel was tegen gekomen. Ik bedankte haar voor haar antwoord en besloot om gelijk thuis die shop op te zoeken.

Gabor enkellaars

 

Eindelijk gevonden

Het meisje op straat droeg een Gabor enkellaars die hoog was en een beetje grijskleurig. Het stond haar erg mooi en zij had het vooral erg goed gecombineerd. Des ondanks dat ik haar schoen erg mooi vond besloot ik toch voor een andere te gaan. Een rode met een vrij hoge hak sprak mij namelijk meer aan. Deze schoen zou echt elke outfit net even wat stoerder en opvallender maken. Wat ben ik blij dat ik dat meisje ben tegen gekomen.