Doordeweeks genieten met je cocktail

alcoholvrije cocktail

Een drankje drinken als het warmer wordt is voor iedereen prettig. Toch is alcohol vaak een spelbreker, want de dag erop moet je weer verschijnen op je werk. Een alcoholvrije cocktail is daarvoor de ideale oplossing. We laten zien hoe je daarmee begint.

Kies een recept uit


Het leukste is natuurlijk om een alcoholvrije cocktail zelf samen te stellen. Hierdoor vergaar je steeds meer kennis en word je vanzelf een expert. Gebruik Google voor een ruime keuze aan bereidingswijzen om daarna jouw smaak te vinden in een variant. Hiermee is de eerste stap een feit. We raden om meerdere sites te bezoeken, omdat je door te zoeken je perfecte samenstelling aantreft.

alcoholvrije cocktail

Bekijk een YouTube video


Je kunt zelf een eerste product bereiden, maar dan ga je gegarandeerd fouten maken, doordat je niet weet wat je moet doen. Bovendien telt YouTube talloze video’s waardoor je eenvoudig leert, welk stappenplan het effectiefst is. Tevens onthoud je de informatie tijdens het luisteren naar een deskundige, daardoor rond je eenvoudiger een creatie af dankzij je oplettendheid. Probeer de uitvoering na te bootsen, zo train je een juiste houding, focus en aanpak. Vervolgens proeft je eigen werk even lekker. En dat geeft zelfvertrouwen voor een volgende sessie.

Bouw aan een ritme


Om continu te genieten van een alcoholvrije cocktail is een vaste dag plannen in je agenda belangrijk. Hierdoor moedig je jezelf aan om bijvoorbeeld eens in de maand de ingrediënten naast elkaar te leggen en er een resultaat uit te scheppen dat de motivatie aanwakkert om tijdens een aankomend moment het nog beter te doen. Daarna bezit je een mentaliteit waarmee je familie en vrienden wachten op een de uitnodiging voor een feestje om jouw talent te leren kennen. Daarnaast geven ze tips om je werk te tillen naar een hogere beleving.
Wanneer zet je je mengsels op tafel?