Een goede reis verzorgd door Taxi van der Borgt

taxi - kopie taxi2 - kopieOngeveer een maand geleden waren mijn vriend en ik uitgenodigd voor een bedrijfsuitje van zijn werk en onze auto stond al een paar dagen in de garage omdat er iets stuk aan was. Wij besloten een taxi in te huren voor ons vervoer en zo kwamen wij terecht bij Taxi van der Borgt, het bedrijf werd ons aangeraden door een van mijn collega’s omdat hij met hetzelfde bedrijf reisde wanneer hij naar zulke uitjes gaat. We besloten het te doen nadat wij op de website hadden gekeken en het leek ons wel wat om stijlvol vervoerd te worden naar de locatie en ook was het wel fijn om een keer niet te hoeven rijden of het openbaar vervoer te pakken.

Het werd de perfecte rit

Het was echt heerlijk om vervoerd te worden zodat we lekker met elkaar konden praten toen we onderweg waren en de chauffeur van Taxi van der

taxi1

Borgt was ook echt hartstikke aardig en we hebben een gezellig praatje gemaakt en dat was ook leuk. Het is beter om in de auto te zitten met iemand die gewoon gezellig is dan zo’n chauffeur die er eigenlijk niet zo heel veel zin in heeft en dat merk je dan ook gelijk. We vinden het zeker een aanrader vandaar dat ik besloten heb om dit blog te schrijven en misschien help ik jullie wel op een idee.