Een goochelaar huren voor een onvergetelijke ervaring

Wil je jouw feest wat extra’s geven? Een extra dimensie aanbrengen voor jong en oud? Dan hebben wij een leuk idee: een Goochelaar! Maak je feest onvergetelijk en laat een indrukwekkende ervaring achter bij je gasten. Laat de goochelaar ze meenemen in zijn magische wereld en laat ze hun eigen ogen niet meer geloven. Na afloop zullen je gasten nog dagenlang praten over deze magische belevenis en wordt het door jou georganiseerde feestje zeker niet meer vergeten.

Een echte goochelshow

Je kunt een goochelaar huren voor verschillende optredens. Wil je een echte show zien en leent de locatie zich daar ook voor, dan kun je kiezen voor een echte goochelshow. Deze show duurt meestal 45-60 minuten en is een interactief gebeuren. Het publiek zal af en toe mee moeten doen en vrijwilligers mogen het podium betreden. In veel gevallen is het mogelijk vooraf een thema door te geven aan de goochelaar. Betreft het bijvoorbeeld een trouwfeest of is het een themafeest, dan kan de goochelaar daar zijn show helemaal op aanpassen.

Vingervlugge trucs aan tafel

Vind je het jammer dat de goochelaar na ongeveer 45-60 minuten het feest weer moet verlaten, dan is het ook mogelijk de show in combinatie met het tafelgoochelen te boeken. Een tafelgoochelaar mengt zich onder de gasten van het feest en zal aan hun tafels kleine vingervlugge trucs showen. Dit intieme goochelen vraagt snelheid en alertheid, want je gasten staan immers met hun neus erboven op. “Hoe deed ie dat?” en “Heb jij het gezien?” zijn enkele verbaasde uitspraken die  je na afloop horen zult. Uiteraard is het ook mogelijk om deze goochelact los te boeken van de goochelshow. Zeker wanneer de locatie geen podium heeft, kun je op deze manier toch je gasten kennis laten maken met de goochelaar.

Speciaal voor kinderen of families

Een goochelaar is natuurlijk ook een goed idee wanneer je een feest of optreden gaat organiseren waarbij veel kinderen of families zijn uitgenodigd. Een goochelaar heeft voor kinderen vaak een aparte show. De trucs zijn wat meer op de kinderen gericht en de kinderen worden gevraagd actief mee te doen. Interactie is dan ook heel erg belangrijk. Bij familieshows wordt er een beetje afgewisseld tussen trucs met volwassenen en kinderen. Uiteraard vinden kinderen het helemaal geweldig als hun papa of mama het podium op moet en als assistent op moet treden. Zo is het een ware belevenis voor jong en oud, een onvergetelijke ervaring.