Fotograaf in Dronten gevonden

Omdat mijn ouders binnenkort veertig jaar getrouwd zijn, leek het ons wel leuk om een foto te geven van onze kinderen. Daarom ging ik opzoek naar fotograaf Dronten op het internet. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Cawe Fotografie. Door de portfolio te bekijken die zij van deze onderneming op de website heeft staan, Hierdoor besloot ik dan ook om een afspraak te maken met deze onderneemster om de foto’s voor mijn ouders te laten maken. 

Mooi cadeau voor mijn ouders

De fotograaf in Dronten heeft meer dan goed haar werk gedaan. De kinderen vonden het geweldig om te doen. Dit ten verdienste van Carissa Hazenberg-Wemmenhove die zo goed met de kinderen om gaat en zo makkelijk de mooiste foto’s kan maken. De kosten voor dit cadeau voor mijn ouders viel ook erg mee en wij besloten dan ook om het op canvas te laten drukken. Mijn ouders vinden dat vast en zeker heel mooi, dat weet ik wel zeker. Daarom kon ik jullie deze aanrader niet onthouden op deze blog. Neem anders eens een kijkje op de website van Cawe Fotografie en bekijk de portfolio. Jij zult dan zien wat ik bedoel.