Frietwagen op locatie is de lekkerste catering

frietwagen op locatie

frietwagen op locatie Een frietwagen op locatie is ongelofelijk handig bij evenementen waarbij veel mensen komen. Het is namelijk heel erg snel te bereiden en daardoor hoeft niemand te wachten op zijn of haar eten. Ook lust vrijwel iedereen dit en hoef jij je dus geen zorgen te maken dat iemand iets tekort komt. Zelf heb ik hiervoor gekozen toen ik de verrassing voor mijn ouders aan het plannen was. Zij waren namelijk afgelopen maand 50 jaar getrouwd en dat wilde ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het leuke was dat zij op een gegeven moment zelf het idee hadden om iets te gaan organiseren, maar dit toch teveel moeite vonden. Zij zijn natuurlijk al flink op leeftijd, dus dan kosten dat soort dingen toch wat meer energie. Ik had op dat moment wel moeite om het niet te verklappen. Gelukkig is het toch gelukt om het voor mij te houden.

Een frietwagen op locatie is super leuk!

frietwagen op locatie

Een frietwagen op locatie was eigenlijk het idee van mijn schoonbroer. Hij had dit ooit eens gezien op een personeelsfeest en vond het toen heel erg leuk. Ik vond het zo’n goed idee dat ik de volgende dag meteen op zoek ben gegaan naar een bedrijf die zoiets aanbood. Hierbij kwam ik al vrij snel uit bij Snackmobiel, waarover ik veel positieve verhalen las online. Toen bleek dat zij ook nog eens binnen het budget vielen, was ik helemaal overtuigd. Diezelfde dag nog heb ik hen geboekt voor de datum dat het feest zou plaatsvinden. Achteraf was dit een hele goede keuze, want later hoorde ik dat iedereen het erg lekker vond. Mijn vader en moeder hebben onwijs genoten en dat was natuurlijk het belangrijkste voor mij. Mocht jij benieuwd zijn naar alle mogelijkheden, dan moet jij zeker een kijkje nemen op de website. Hier staan alle snacks, menu’s en dergelijke praktische zaken beschreven!