Fruitmand bestellen

Een fruitmand bestellen en laten brengen is een stuk gemakkelijker dan zelf kopen. Het scheelt je een hoop tijd en gesjouw. Een fruitmand bestel je lang niet meer alleen maar voor zieke mensen, maar ook is het tegenwoordig heel normaal om op kantoor een fruitmand neer te zetten.

Waar bestel ik een fruitmand?

Bestel al je fruit bij de online winkel www.fruitzaam.nl. Deze winkel opereert vanuit Barendrecht en levert uitsluitend honderd procent biologisch fruit. Heel gezond en verantwoord dus. Zij halen naderhand ook weer de lege kistjes en manden op waarin het fruit verpakt was. Daar hoef je je dan ook niet zorgen over te maken.

Het assortiment

Ga naar hun webshop en bekijk het ruime assortiment webshop. Hier vind je allerlei fruitmanden en fruitkisten. Er zijn speciale kistjes samengesteld om beterschap te wensen, of om te feliciteren met de geboorte van een kind.

Contact en informatie Fruitzaam

Maak een afspraak met hen door te bellen met nummer 085-0438600, stuur een  e-mailadres naar info@fruitzaam.nl of vul het contactformulier in op hun site (contact).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Fruitzaam verkoopt alleen honderd procent biologisch fruit van lokale ondernemers of van fair trade ondernemingen. Al het verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar en wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Het gebruikte hout van de kratjes is duurzaam of er wordt gebruik gemaakt van bamboe. De gebruikte kisten worden gemaakt door de mensen op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Echt over alles is nagedacht, zodat er geen onnodige verspilling is of onnodige schade wordt aangebracht aan mens of milieu.