Gezellig Uit in Bergen op Zoom

Vaak gaan we met een groep vrienden gezellig uit, zo ook deze keer dan gaan we uit in Bergen op Zoom. Elke maand zorgt iemand voor een gezellige avond. De ene keer blijven we bij die persoon thuis, waar we dan lekker eten en drinken krijgen. Een andere keer gaan we met iedereen gezellig naar een cafe. Deze keer was het mijn beurt om iets te regelen,zo kwam ik op het idee om uit in Bergen op Zoom te gaan. Moet zeggen dat ik hier ooit eerder met een feest ben geweest en het me zo goed is bevallen dat ik hier met mijn vrienden heen wil. Ik weet dat er op elke zaterdag een karaoke avond is, iets wat mijn vrienden alles behalve leuk vinden, daarom heb ik er maar niets van gezegd. Op de bewuste avond kwam iedereen naar mijn huis toe, samen zijn we naar Bergen op Zoom gereden. Moet zeggen dat bij binnenkomst de sfeer er al goed in zat. Leuke mensen en ook zeer goede muziek. Ook mijn vrienden hadden het meteen naar hun zin hier. Na een paar borrels en zeer lekkere hapjes begon de karaoke. Meteen keek ik naar de reacties van mijn vrienden, maar omdat het zo gezellig was, waren hun die het eerste het podium opklommen om mee te galmen met de muziek.

people-party-dancing-music-300x199

Een super avond

Iedereen heeft zich enorm vermaakt die avond, vooral de karaoke was een topper. Moet zeggen dat ik me ook prima heb vermaakt, zeker voor herhaling vatbaar. En de karaoke is helemaal geweldig, enige nadeel dat we een paar dagen met een schorre keel hebben gelopen.

11204403_1139255582767649_2519258244894138117_n