Lasergamen indoor en outdoor

Lasergamen indoor

Wil je lasergamen met je familie, collega’s, vrienden of iemand anders? Lasergamen kan zowel binnen als buiten op iedere locatie. Je kan het dus bij slecht en goed weer spelen, wat ideaal is. Wij vertellen je meer over de locaties en wat je er allemaal nog bij moet regelen.

Locaties indoor en outdoor

Bij het huren van een lasergame set kan je volledig zelf bepalen op welke locatie je het wilt spelen. Je kan een locatie indoor of outdoor regelen, afhankelijk van het weer en wat jij wilt. Je kan een lasergame organiseren voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Bij een lasergame indoor locatie kan je denken aan een gymzaal, kantoorruimte, gewoon thuis, in een schuur of in school. Zorg ervoor dat deze ruimte groot genoeg is, zodat de obstakels erin passen en iedereen genoeg ruimte heeft om te rennen. Voor een outdoor locatie heb je wat meer keus, denk aan een voetbalveld, boerderij, bos, park, weiland of in de duinen. Op sommige locaties zijn de obstakels al aanwezig, zoals bij een bos en in een gymzaal. Als ze niet aanwezig zijn, zal je deze moeten huren. Je kan de ruimte zo donker mogelijk maken als je wilt, zodat het spanningsniveau stijgt. Bij een indoor locatie doe je dat door een donkere ruimte te huren en bij een outdoor locatie door met zonsondergang of ‘s avonds te lasergamen. Het aantal obstakels kan je ook zelf bepalen, net hoe spannend je het wilt maken. Je kan van het lasergamen een echt avontuur maken door gebruik te maken van camouflage kleding en camouflage obstakels. De camouflage sets krijg je ook geleverd bij het huren van een lasergame set, wat heel handig is. Al met al zijn er dus genoeg opties voor een lasergame indoor en outdoor.

Wat je er nog bij moet regelen

Als je een locatie hebt en de lasergame set gehuurd hebt voor de dag of meerdere dagen die jij wilt, kan het lasergamen bijna beginnen. Je hoeft alleen nog het eten en drinken, het tijdstip en de uitnodiging te regelen. Bij het huren van een lasergame set zijn de laserguns volledig opgeladen, dus hoef je je hier geen zorgen over te maken. Verder krijg je er het gewenst aantal laserguns bij, diploma’s voor elke deelnemer en extra attributen, zoals camouflage sets. Het huren van een lasergameset kan al vanaf 6 laserguns en in de gewenste hoeveelheid die jij wilt. Je kan het dus met zoveel personen spelen als je maar wilt. Ook kan je zelf de tijd per ronde bepalen. Wij raden rondes van 15 minuten aan, zodat het spanningsniveau hoog blijft en de deelnemers niet te lang hoeven te wachten als ze al snel uitgeschakeld zijn. Als je het al vaker hebt gespeeld en meer afwisseling wilt, kan je het ook nog in meerdere spelvormen spelen. Denk hierbij aan de teamspellen infected, deathmatch en capture the flag. De teams kunnen zelf gemaakt worden door de deelnemers. Zij zullen zelf een team kiezen en als ze eenmaal geraakt zijn kunnen ze niet meer wisselen. Dit komt door de anti cheat functie op de laserguns van lasergamesethuren. Na afloop van het spel hoef je alleen nog de retour te regelen, maar dit is zo gebeurd. Je krijgt er namelijk gratis retour etiketten bijgeleverd, zodat alles eenvoudig te regelen is en bovendien is het huren van een lasergame set ook nog zeer goedkoop. Wacht dus niet langer en huur snel een lasergame set!