Met silent disco organiseer jij goedkoop een perfect uitje of feestje!

silent disco set

Met een silent disco kan je veel soorten feestjes en uitjes organiseren. Bovendien is het voor iedereen geschikt, zowel jong als oud en is het vrij goedkoop. Wij vertellen jou wat het zo goedkoop maakt en laten de mogelijke opties zien om het nog cooler te maken.

Wat het zo goedkoop maakt

Wat maakt een silent disco nu zo goedkoop? Om een goedkope silent disco te organiseren dien je een silent disco set te huren, aangezien het kopen ervan een stuk duurder is. Zo is het kopen van een silent disco set met 10 koptelefoons 500 euro duurder dan het huren ervan. Zeker als je ze weinig gebruikt, scheelt dit dus veel. Bovendien kan je bij het huren van een silent disco set ook extra attributen huren, zoals een rookmachine en led verlichting. Bij een silent disco set krijg je het gewenste aantal koptelefoons, wat een onbeperkt aantal vanaf 6 stuks kan zijn. Bovendien gaan ze wel 8 uur mee en hebben ze een bereik tot wel 200 meter.

Het aantal zenders kan je zelf kiezen. Zo kan je er één, twee of drie huren. Door er meerdere te huren kan iedereen naar zijn/haar gewenste kanaal luisteren. Bovendien kan je een silent disco voor meerdere dagen huren. Je krijgt er dan ook een oplader bijgeleverd en bovendien hoef je dan slechts één keer de retourkosten te betalen. De verzendkosten zitten er niet bij. Wil je de kosten terugverdienen, dan kan je eenvoudig tickets verkopen, de prijs op de drankjes en hapjes iets verhogen of gewoon een tikkie naar de deelnemers sturen. Zij zullen dan ook niet schrikken van een hoog bedrag. Met een silent disco organiseer je bovendien een onvergetelijk feestje of uitje zonder geluidsoverlast. 

Zo maak je het nog cooler

Een silent disco kan je eenvoudig nog cooler maken. Zo kan je kiezen om muziek af te spelen via Spotify of iTunes op de laptop, computer of smartphone, maar je kan hier ook één of meerdere DJ’s voor inhuren. Zo zal er meer interactie zijn. Daarnaast kan je de deelnemers of DJ’s tegen elkaar laten battlen, zodat iedereen ook echt mee zal doen met dansen en beter zijn/haar best zal doen. Je kan hier eventueel ook een leuke prijs bij regelen, denk aan een medaille. Ook kan je kiezen voor een themafeest, denk aan een halloween, silent neon of een proud to be fout party. Hierbij kan je eventueel bepaalde spullen uit laten delen door de DJ(‘s), zoals een zonnebril bij een beach party, glowsticks bij een silent neon party of ooglapjes bij een piratenparty.

Bij een silent disco kan je eventueel ook een BBQ of tafels met stoelen en een menu erbij regelen, zodat iedereen, genietend van de muziek, kan eten. Wil je geen feest organiseren, maar een uitje? Dat is geen probleem, want silent disco kan je ook gebruiken voor een silent cinema, rondleiding in een museum, stadswandeling, yoga of sporten. Zo heb je geen last van omgevingsgeluiden, kan je je heel goed concentreren en naar jouw gewenste muziek met ondertussen instructies of uitleg luisteren. Daarnaast kan silent disco ook zakelijk gebruikt worden voor bijvoorbeeld seminars, presentaties of evenementen. Je kan het zowel binnen als buiten en in het licht als donker organiseren, net wat jij wilt. Ook kan je een speciale locatie huren, zoals een club of een tent die je buiten neerzet. Zo wordt jouw feestje of uitje een succes. Huur daarom nu een silent disco set!