originele ballonnen met logo vind je bij Maxballonnen.nl

36386_Wisa25Toen mijn beste vriendin bevallen was van haar mooie kindje wisten we al meteen dat er een feestje georganiseerd moest worden. We zijn toen eens met zijn alle om de tafel gegaan en hebben opgeschreven wat we allemaal zouden willen versieren en hoe we dat zouden gaan doen. Als snel zei een andere vriendin tegen ons : ballonnen met logo vind je bij maxballonnen.nl ! Wij zijn toen eens op de site gaan kijken en waren verbaasd over alle keuze die er allemaal was.  We wisten allemaal niet zo goed wat we nou moesten kiezen, daarom hebben we het vrij simpel gehouden en gewoon veertig ballonnen besteld. Aangezien het een meisje is geworden hebben we gekozen voor metallic roze met een ooievaar als logo erop.maxilia-logo

Online bestellen

Naast de ballonnen hebben we er ook een paar vlaggetjes en draagstokjes bij genomen zodat we de ballonnen ook ergens in kunnen zetten. Toen wij de bestelling verstuurde kregen wij eerst een online een gratis drukproef zodat we konden zien hoe het resultaat zou worden. De ballonnen werden met hoge kwaliteit inkt bedrukt die een goede inktdekking heeft. Nadat we akkoord waren gegaan met de drukproef werd de bestelling in ze werk gezet.
Een paar dagen later kregen we alles netjes tegelijk binnen en alles zag er prachtig uit. We hebben gelijk de ballonnen opgeblazen en de rest van de kamer versierd met de slingers erbij.
De gasten van het feestje waren ook allemaal erg te spreken over de versiering, we hebben ze gelijk geadviseerd naar maxballonnen.nl.

44370_vvv-eindhoven-hqpp