Prachtige muziek vind u in orgel Dordrecht!

Mijn moeder is al vanaf jongs af aan gek op orgel muziek. Helaas zijn er nog weinig goede orgel muzikanten over maar via het internet belandde ik bij orgel Dordrecht. Ik las een aantal recensies van orgel Dordrecht en in alle recensies werd zeer lovend gesproken over de muzikant: Cor Adesch. Cor Adesch is een beroemde orgelmuzikant in Nederland. Aangezien mijn moeder gelovig is en deze muziek prachtig vind nam ik het besluit, om samen met mijn moeder een bezoekje te brengen aan de kerk. Cor Adesch treed namelijk regelmatig op in de grootte kerk van Dordrecht.

Cor Adesch

Mijn moeder heeft genoten

Eenmaal aangekomen in de kerk waren wij aan het wachten op Cor Adesch. Toen de muzikant aantrad was iedereen onmiddellijk stil. Vanaf dat moment is iedereen aandacht gaan luisteren naar de muziek. Tijdens het luisteren naar de muzikant begreep ik waarom mijn moeder de muziek zo mooi vond. Deze muziek zette mij aan denken en tegelijkertijd gaf het mij rust. Achteraf gezien kan ik u dan ook vertellen dat mijn moeder heeft genoten, maar ook ik heb enorm genoten van de muziek.

Orgel Dordrecht

Cd besteld

Na afloop kreeg ik te horen dat er Cd’s van deze muzikant werden verkocht op de website stadsorganist-dordrecht.nl. Eenmaal thuisgekomen ben ik dan ook een Cd voor mijn moeder gaan. Elke dag maakt zij gebruik van haar Cd en dat vind ik geweldig. Zij vind het heerlijk om naar deze prachtige muziek te luisteren, de muziek werkt voor haar namelijk ontspannend op dat moment vergeet zij alle zorgen!

Muziek