De Rieker herenschoen voor een feestelijke gelegenheid

De Rieker herenschoen behoort tot mijn favoriet. Deze heb ik online besteld op de website van, shoetimeonline.nl. Hier vind je een tal van bekende merken en ook nog eens voor aantrekkelijke prijzen. Omdat ik een mooie outfit heb gekocht voor het feest dat mijn ouders geven omdat zij 12.5 jaar zijn getrouwd, moest ik mijn outfit afmaken met het juiste schoeisel. In de stad kon ik niet slagen en daarom heb ik het internet eens bezocht en al snel kwam ik op deze website terecht. Het schoeisel dat ik wilde bestellen was ook nog eens op dat moment in de sale en dat maakte het schoppen voor mij nog leuker. De levering was erg snel en toen ik mijn nieuwe aankoop stond te bewonderen voor de spiegel, heb ik besloten om dit aan te raden adres achter te laten op dit blog. Tips zijn er immers om te delen toch?

 

Rieker herenschoen

Zeer tevreden over de uitstraling en het draagcomfort

 

Tijdens het feest van mijn ouders, heb ik meerdere complimenten over mijn Rieker herenschoen ontvangen. Deze zien er niet alleen erg mooi uit maar lopen ook nog eens fantastisch. Daarom heb ik besloten om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog want ook voor de dames en de kinderen kun je hier beslist slagen. Voortaan hoef ik mij geen zorgen te maken als ik mijn out fit wil afmaken met bijpassend schoeisel, want hier heb ik nu het juiste adres hiervoor gevonden waar ik beslist vaker een bestelling zal gaan plaatsen. 

 

 

 

 

 

Rieker herenschoen