Tip: ijskar huren in Utrecht

ijskar huren Utrecht

Wil jij echt een spetterend feest hebben, ga dan een ijskar huren in Utrecht. Dit is bij Il Mulino mogelijk. Je hebt hier de mogelijkheid om een klein karretje te huren. Door grote koelelementen worden de lekkernijen koud gehouden en daardoor is het mogelijk om deze kar op elke locatie neer te zetten waar geen stroom is. Zodra je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid heb je de keuze om drie smaken uit te kiezen. Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen uit  “allergie-veilige” smaken. Wil je meer weten over deze mogelijkheid, ga dan eens langs deze zaak. Zo kan je meteen alle verschillende smaken proeven. http://ilmulino.nl/ijskar-huren-utrecht/

 

Specialiteiten

 

Behalve dat je bij Il Mulino een ijskar kan huren in Utrecht, kan je hier ook goed terecht voor verschillende specialiteiten. Wat dacht je van zelfgemaakte tiramisu, een kopje koffie of gebak, of een lekker coupe. Vaak loop ik even hier naar binnen om een lekkernij te bestellen. Lekker op het terras ga ik hiervan genieten. 

Afgelopen weekend hebben wij de verjaardag van onze zoon gevierd en een koude lekkernij mocht hier beslist niet aan ontbreken. Onze zoon heeft zelf de smaken mogen uitkiezen en daar ontbrak de chocolade niet aan. Het was een zeer geslaagde actie, die wij zeker nog een keer gaan herhalen.