Tip voor een verfrissende afsluiter van een bruiloft: Mint to be

1Er is natuurlijk geen festiviteit als een bruiloft, dit is misschien wel het feest der feesten. En laten we wel wezen: het is natuurlijk ook het summum als jij en je partner elkaar op zo’n bijzondere wijze de liefde verklaren, voor een heel leven lang. Geen wonder dat je er iets bijzonders van wilt maken, ik kan me dat goed voorstellen voor wanneer ik in de toekomst ook in de echt zal gaan treden. Vriendinnen om mij heen gaan me trouwens in bosjes voor en van de bruiloften die zij geven pik ik her en der nog weleens wat leuks op. Vandaag zal ik stilstaan bij een nieuw concept, dat van Mint to be.

Een originele verrassing met King pepermunt

11In plaats van het gebruikelijke arsenaal aan bruidssuikers en hartjes dat je je gegeven wordt ter afsluiting van een bruiloft, kun je het namelijk ook op veel originelere wijze aanpakken – en dat is precies wat Mint to be doet. Immers, bij deze firma plaats je jouw persoonlijke boodschap op een rolletje echte King pepermunt.

Gasten hebben na afloop van een bruiloft altijd wel zin in een pepermuntje en zin in wat verfrissing na een dag vol festiviteiten. Die geef je ze met deze verrassing, zowel letterlijk als figuurlijk. Je kunt je eigen persoonlijke boodschap achterlaten op het rolletje, een waarin je de gasten bedankt voor hun komst, zoals in onderstaand voorbeeld wel te zien is. Met een enorm originele afsluiting stuur je ze dan de rest van de avond in, en mensen zullen zich je originaliteit altijd herinneren!

2