Toen ik sushi bestellen Hilversum intikte op internet kwam daar Take a Wok uit

designToen ik sushi bestellen Hilversum intikte op internet kwam daar Take a Wok uit

 

Een paar weken terug ontmoette ik een meid die sindsdien mijn hart gestolen heeft, ik krijg haar niet meer uit m’n gedachten. Dat hoeft gelukkig ook niet want de verliefdheid is wederzijds en ik zie haar nu al enkele keren per week. Ik kan niks meer, niet meer werken, niet goed meer eten, me niet goed concentreren. Al dat lukt alleen maar als ik bij haar ben. Dit weekend was het weer zover en kwam ze bij mij slapen. Op zaterdag waren we uit gegaan met z’n tweetjes in Hilversum, wat echt al onwijs gezellig was. We hebben de hele avond samen gedanst en dat is natuurlijk een leuke opwarmer voor de rest van het weekend. Op zondag hebben we de hele dag heerlijk geluierd, hoefde er niks, hadden we gewoon genoeg aan elkaars gezelschap. Soms is dat ook zo, en zeker met je geliefde, dan bestaat er niks buiten. Niks buiten elkaar maar ik bedoel ook echt letterlijk de buitenwereld, want wij hebben ons er niks van aangetrokken die dag. Mijn vriendinnetje wist nog een goede sushi tent, alleen was ze de naam ervan vergeten. We tikten sushi bestellen Hilversum in op het internet en daar kwam Take a Wok uitrollen, en dat was precies de tent die ze bedoeld had en waar ze inderdaad verrukkelijke sushi hadden – en zelfs kwamen bezorgen aan de deur!