Bruidsfotograaf heeft de sfeer goed weergegeven

Trouwfotografie-Beachclub-Scheveningen-7Bruidsfotograaf heeft de sfeer goed weergegeven

Ik ben mijn foto album aan het bekijken en ik bedenk mij opeens weer wat voor een fantastische bruidsfotograaf we hadden. Het was een prachtige dag en we wilde perse dat dit goed gedocumenteerd zou worden. Via een vriend van ons zijn we toen bij Roeland gekomen, we hadden een tip gekregen, maar ik had nog geen foto’s gezien. We hadden een vriendelijk gesprek en ik bekeek zijn portfolio, toen wist ik gelijk al dat we hem hadden, onze bruidsfotograaf. Met expertise heeft hij die dag foto’s van ons gemaakt, helft van de tijd had ik niet eens door dat hij aanwezig was. En dat vind ik een grote kunst, eerder had ik altijd een beetje last van fotografen, je moet je de hele tijd bewust zijn van de camera, maar bij deze bruidsfotograaf was dit niet het geval. We hebben zowel kleuren en zwart wit foto’s en het album staat mooi met prachtige kiekjes. De sfeer die er toen was zie je precies terug in het fotoboek. Het is ook fijn dat je dit gevoel weer terug krijgt als je je foto album doorbladert. Als mijn man thuis komt ga ik hem denk ik nog een keer samen met hem bekijken. Soms vergeet je even, door de drukte, hoe leuk het huwelijk is, en hoe fijn het is dat je samen een verbintenis aan gaat. We zijn nog erg gelukkig maar we moeten er wel op letten om meer aandacht aan elkaar te besteden, anders ontgroei je elkaar.