De toeristische plek Fuerteventura

fuerteventura

Dit Spaanse eiland dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden in de Atlantische oceaan is zo’n 100 kilometer verwijderd van Zuid- Afrika. De economie van de locatie maakt vooral geld op toeristen, het is zon bekende vakantie bestemming. Ook staat het bekend om het duiken. Je kan er mooi en goed duiken door de hoeveelheid vis die er rond zwemd en het heldere water. Veel mensen komen er voor de rust en omdat het een prachtige en betaalbare vakantiebestemming is. Wil jij nou een ontspannende en heerlijke vakantie? Bezoek dan de prachtige plek Fuerteventura.

fuerteventura

Wat biedt het eiland jouw?

Veel toeristen bezoeken deze prachtige locatie vanwege de stranden, en de heerlijke warme zon. Maar als je niet jouw hele vakantieperiode wilt doorbrengen op het strand, zijn er meerdere leuke dingen te doen. Het eiland heeft verschillende mooie dorpjes, landschappen, en bezienswaardigheden. 

Activiteiten die je gedaan moet hebben:

  • Je kan prachtige wandelingen door de duinen maken, zo loop je door de natuur en over het strand.
  • Leren surfen: dit is de perfecte plek om te leren surfen door het heldere water en mooie golven. Veel mensen hebben surfen op hun bucketlist staan, ga naar Fuerteventura en streep die van je lijst af!
  • Bezoek de hoofdstad: De hoofdstad van het eiland is Betancuria, Er zijn hier mooie en karakteristieke gebouwen en andere bezienswaardigheden. Bezoek de prachtige stad en ga op zoek naar plekken die jij interessant vind. ‘S avonds kan je heerlijk genieten van de Spaanse tapas gerechten.