Luxe op vakantie en toch kamperen

glamping Nederland

Mensen die vaak gekampeerd hebben willen niets anders meer dan dat, alleen ontbreekt het soms aan een klein beetje luxe. Glamping Nederland is dan de oplossing, kamperen maar dan een beetje luxer als het normale kamperen. Bij de Leistert kun je uitstekend gebruik maken van Glamping, op een comfortabele en luxe manier kamperen. Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van een Glamping vakantie in Nederland.

Kom met je eigen kampeermiddel

Wil je ook genieten van een luxe vakantie met glamping Nederland is het mogelijk met je eigen kampeermiddel te komen naar de camping. Het huren van privé sanitair is een van de mogelijkheden, een douche, toilet, vaatwasser en af en aanvoer van water tot je beschikking. Wil je echt pure luxe ervaren ga dan voor een plaats waar je zelfs een infrarood sauna tot je beschikking hebt. Als dit niet luxe kamperen en genieten is? Na een actieve dag kun je even helemaal tot rust komen in je eigen sauna.

campings Limburg

Ook zonder kampeermiddel beschikbaar

Je hoeft niet perse over een eigen middel te beshikken om gebruik te maken van glamping Nederland. Het huren van een Glamping tent behoort ook tot de mogelijkheden bij de Leistert. Met deze tent voelt het wel als kamperen, maar je hebt wel alle gemakken die je thuis ook hebt. Of de safaritent die wat minder luxe is, voordeel van deze tenten is wel dat je dicht bij de sanitairgebouwen zit. De vier persoonstent heeft ook nog een kleiner exemplaar waar de kinderen helemaal alleen in kunnen slapen.