Geweldig mooie film kostuums laten maken

Voor onze toneelvereniging hebben wij bijzonder mooie film kostuums laten maken. Het Atelier Maskerade te Utrecht heeft dit voor ons gemaakt. Je kan wel zien dat dit bedrijf meer dan 30 ervaring heeft met het ontwerpen en maken van dit soort outfits. Door de jarenlange ervaringen en het werken met verschillende materialen zijn zij in staat om de meest complexe ontwerpen te realiseren.  

Mooi ontwerp

Nadat wij eerst een afspraak hebben gemaakt bij het Atelier Maskerade en hebben uitgelegd waar wij naar op zoek waren zijn zij aan de slag gegaan. En het resultaat was verbluffend, iedereen was superblij met de nieuwe film kostuums.

Mede door de mooie kleding die wij hebben laten maken door het Atelier Maskerade en door onze goede toneelspelers hebben wij een bijzonder mooi toneelstuk laten zien.

Heb je ook interesse gekregen in de mogelijkheden van het maken van mooie outfits voor een toneelstuk of iets anders, kijk dan een snaar de portfolio die je op de site van het atelier kan vinden. Hier kan je zien dat zij al voor meer bijzondere opdrachten zijn ingezet, zoals

  •  Kostuums en rekwisieten voor theater
  •  Kostuums en rekwisieten voor films
  •  Character kostuums en mascotte pakken
  •  Kostuums voor evenementen
  •  Promotie kostuums en looppakken