Nu de ideale Teamuitjes in Utrecht organiseren!

teamuitjes Utrecht

Voor de leukste teamuitjes Utrecht. Een tijdje geleden moest ik voor mijn voetbalteam een uitje organiseren. Er waren vele verschillende ideeën over de indeling van de dag. Na veel stemrondes kwamen we er nog steeds niet uit. Het team heeft toen besloten om dit uitje door mij te laten regelen. We waren al een aantal keer gaan paintballen maar we wilden dit keer wat anders proberen. Ik wilde er wel een unieke dag van maken en anders als de anderen. Ons criteria was dat de dag wel in het teken van sport zal staan. We vinden dat sporten een soort band met elkaar oplevert. Toen ik op het internet ging zoeken kwam ik uit bij boksenalsmetafoor. Toen ik dit idee voorstelde aan de groep was iedereen tevreden en enthousiast!

teamuitjes Utrecht

Boksen

Door als teamuitje boksen in Utrecht te organiseren maken we niet alleen plezier, maar zijn er nog veel meer andere voordelen. Mijn mede teamgenoten zullen hier tijdens de dag leren om met druk om te gaan. Vaak verliezen wij onze voetbal duels doordat wij veel onder druk staan. Tevens is het leuk om een teamgenoot flink ervan langs te geven. We kunnen nu meteen zien wie de sterkste van de groep is! Ik ben nu al benieuwd naar de dag die ons te komen staat! Voor informatie over een leuk dagje uit kan je de bovenstaande website bezoeken of telefonisch contact opnemen. Dus wil je jou teamgenoten, klasgenoten, familieleden of wie dan ook verrassen neem vandaag nog contact op!