Hoe verras ik een geslaagde?

De spannendste tijd van het jaar komt er weer aan: de examens! Veel middelbare scholieren staan voor de uitdaging om hun examens te gaan maken. Het is voor de een makkelijker dan voor de ander. De ene scholier moet nog enorm zijn of haar best doen om te slagen, terwijl de ander met twee vingers in de neus het examen zal gaan halen. Het is voor iedereen een even knappe prestatie. Het maakt niet uit op welk niveau iemand is geslaagd. Iedereen verdient een leuke verrassing! Maar hoe verras je nou een geslaagde?

Spandoek

De allerleukste manier om de geslaagde te verrassen is met een spandoek geslaagd van De Spandoekgigant.  Je kunt het spandoek helemaal naar jouw eigen wens personaliseren. Hierdoor krijg je dus een uniek spandoek met alleen jouw geslaagde erop! Je kunt het spandoek leuk ophangen in de voortuin of aan huis. Op deze manier weet iedereen dat er iemand bij jou in huis is geslaagd voor zijn of haar examens!

Taart

We hebben net de leukste verrassing gezien, nu is het tijd voor de lekkerste verrassing! Liefde gaat door de maag, dus verras de geslaagde met een taart! Een taart zal het altijd goed doen. Het maakt niet uit welke taart je kiest. Als je nou voor een slagroomtaart, een appeltaart of een Limburgse vlaai gaat, het is altijd een groot succes! Om de verrassing nog leuker te maken kun je een foto of een tekst van de geslaagde op de taart laten maken. Vraag eenvoudig bij de bakker bij jou in de buurt naar de mogelijkheden!