Ik was jaloers op de trouwlocatie Amsterdam

Ik was jaloers op de trouwlocatie Amsterdam

 

Een vriendin van mij had een perfecte trouwlocatie Amsterdam. Het lijkt wel alsof alles bij haar altijd precies zo hoe het zou moeten. Alles altijd mooi, perfect, glansrijk en ga zo maar door. Ze zoekt een fantastische man en ze krijgt er binnen no time een. Ze wil een betere baan en binnen drie maanden krijgt ze twee aanbiedingen, ze wil kinderen en ze raakt zwanger, alles gaat zoals ze wil en het is geweldig. Geweldig voor haar, maar soms moeilijk voor mij om te FinleyHetWitteHuis_Wedding19zien. Zo ook met de trouwlocatie Amsterdam. Dit was echt geweldig, ik overdrijf niet, ik geloof wel dat iedereen hier zou willen trouwen. Zo ook ik. Ik werd drie maanden na het huwelijk van die vriendin zelf ten huwelijk gevraagd, dit zag ik niet aankomen maar ik was natuurlijk dolblij. Bij het zoeken naar locaties kon ik de trouwlocatie Amsterdam van mijn vriendin maar niet uit mijn hoofd krijgen. Dit was natuurlijk not done, maar ik voelde dat ik eigenlijk gewoon daar wilde trouwen. Hoe kon ik dit nou het beste aanpakken. Ik had het gevoel zo lang genegeerd, maar ik kon niks beters vinden qua trouwlocatie Amsterdam en ik moest dus echt voor mijzelf kiezen en toch maar de trouwlocatie Amsterdam die ik voor ogen had reserveren. Toen ik een gesprek er over had met mijn vriendin, wat ik trouwens intens moeilijk vond, wist ik eigenlijk al dat ze er niet blij mee was. We kregen een kleine ruzie en dit vind ik nog steeds ontzettend zonde.