Een spelwagen op mijn bruiloft

spelwagen

spelwagenVorige week heb ik heel wat leuke dingen gedaan bij de spelwagen die ik op mijn bruiloft had. Van jongs af aan hield ik al heel erg van de kermis en nog steeds ga ik daar graag naartoe. Mijn man en ik hebben elkaar daar ook ontmoet en dat was meteen liefde op het eerste gezicht. Om die reden hebben wij er ook voor gekozen om zoiets ook op deze grote dag aanwezig te laten zijn. Er waren die dag ook heel veel kinderen aanwezig en vooral voor hen was het ongelofelijk leuk om zoiets te kunnen doen. Hierdoor hadden ze toch wat vermaak en konden de ouders zelf ook meer genieten van het mooie weer en de gezellige sfeer.

Heel veel voordelen

 

Wij hebben onze spelwagen gehuurd bij B Crompvoets. Deze kende ik via een vriend van mij, want hij had een oliebollenkraam op zijn verjaardag. Daar had hij hele goede ervaringen mee en hij kon het mij dan ook zeker aanraden. Het was allemaal ongelofelijk goed geregeld en zij waren op tijd aanwezig. Ook hebben zij alles ongelofelijk netjes achtergelaten, wat ik een hele fijne bijkomstigheid vond. De prijs was heel erg goed en wij hebben uiteindelijk zelfs nog wat geld overgehouden.