Op zoek naar multi copy voor mijn trouwkaarten

multi copy

Heel veel wensenmulti copy

Voor mijn komende bruiloft ging ik op zoek naar een multi copy hier in de buurt. Op internet zijn veel webshops te vinden waar je goedkoop kunt laten uitdraaien, maar dit vertrouw ik toch niet helemaal. Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te hebben om al mijn wensen toe te lichten. Ik wil ook niet besparen hierop, want het moet echt tot in de puntjes perfect zijn. Zeker omdat het de mooiste dag van mijn leven moet worden, wil graag alle touwtjes in handen hebben. Ik had in gedachten dat de kleur gebroken wit zou zijn en de bedrukking dan in een gouden kleur te doen. De kleuren op de dag zelf zullen hetzelfde zijn, dus dan weet iedereen meteen wat ze te wachten staat.

multi copyVertrouwen

Toen ik langs ging bij de multi copy in Utrecht, voelde het meteen goed. Ze luisterden echt goed naar wat ik zei en ik had ook het idee dat ze precies wisten wat ze aan het doen waren. Ze verzekerden mijn ervan dat het eruit zou komen te zien zoals ik in gedachten had. Ik heb er uiteindelijk ook voor gekozen om de enveloppen in een gebroken witte kleur te bestellen, zodat echt alles bij elkaar past. Inmiddels zijn ze bijna allemaal verstuurd en ben ik heel tevreden. Ik heb al van veel gasten gehoord dat ze de trouwkaart erg mooi vonden, dus daar ben ik erg blij mee. Ik zou deze winkel zeker aan iedereen aanraden, voor meer informatie moet je echt even contact opnemen met ze!