Materiaal voor face painting te koop

face painting

Tijdens een feest, welke wij eerdaags hebben, ga ik face painting doen. Tegen een kleine vergoeding kunnen de feestgangers hun gezicht laten schminken. Om tot deze actie over te kunnen gaan heb ik eerst het nodige materiaal gekocht. Zo had ik behalve schmink ook penselen nodig, maar ook stencils om het schminken nog makkelijker te maken. Via de website van Galaweb heb ik al het materiaal kunnen bestellen. Wat ooit was begonnen als een geintje op een kinderfeestje van mijn broertje, is nu een grote hobby van mij geworden. Tegenwoordig word ik vaker uitgenodigd op feesten om mensen te schminken. face painting

 

Alle face painting is op waterbasis te koop

Via de website van Galaweb heb ik het mooiste materiaal gekocht. Ook verschillende boeken waarin voorbeelden staan behoort nu tot mijn collectie. Wat begonnen was als een geintje, is nu als het ware bijna mijn beroep aan het worden, Bijna elke week sta ik wel op een feest of een markt mensen te schminken. De meest uiteenlopende opdrachten krijg ik en ik doe mijn best om deze zo goed mogelijk uit te voeren. Vooral bij kleine kinderen vind ik dit leuk om te doen. Zij zijn al tevreden met een gezicht als een poes.