Theater

TheaterWe gaan graag naar het theater

Zo eens in de zoveel tijd kiezen mijn vriendin en ik er voor om samen een avondje uit te gaan. Van huis uit heb ik dit nooit echt gezien maar bij mijn vriendin thuis was het wel heel normaal dat de ouders er eens een avondje uit gingen. Soms namen ze de kinderen mee of één van de kinderen. Nu hebben we een eigen gezin en dan vinden we het ook fijn om er eens een avondje echt samen uit te zijn. We hebben, voor de kinderen een vaste oppas en dat is erg prettig. Ze kennen elkaar erg goed en wij vertrouwen die meid ook zeker met onze kinderen.

Cabaret of musical

Een avondje naar het theater is toch wel wat we het liefste doen, tijdens een avondje uit. We gaan graag naar een musical of een voorstelling van een cabaretier. Nooit zoeken we echt iets op dat heel erg commercieel is, we vinden het veel leuker om zelf een goede ontdekking te doen.

Het meest recent zagen we een voorstelling van een aantal dames. Doorgaans is deze theatergroep bekend om de voorstelling met alle heren maar nu was het een gezelschap van enkel dames. Het was een heerlijke avond uit en paste echt heel erg goed bij ons en bij dat wat wij nu echt heel erg leuk vinden.

De avond afsluiten

Na een avondje theater kiezen we er soms voor om naar huis te gaan, we blijven nog even hangen in de foyer of we zoeken een café in de omgeving waar we nog even iets drinken samen. Ik vind het altijd het fijnste om nog even in de foyer te blijven want zo blijf je toch echt het dichtst bij e sfeer van de avond in de zaal. Nieuwe voorstellingen vind ik vaak met behulp van het internet, soms op de site van een theater en soms via recensies die hier geplaatst worden.

 

Geef een reactie