Trouwen op Ibiza

beach-chillout-520x330Heeft u al jarenlang de droom om te trouwen in een land met witte stranden, palmbomen en prachtige doorzichtige zee? Overweeg het dan eens om de mooiste dag van uw leven te vieren op één van de mooiste locaties op deze planeet. Wedding International geeft u de mogelijk uw trouwdag te geven op prachtige locaties zoals Ibiza en Mallorca. Samen met onze weddingplanners wordt er een heel dagschema opgezet zodat u vanaf het einde van de dag deze nooit meer vergeet!

Met Ibiza wordt meestal het feestleven geassocieerd, maar het heeft ook heerlijk rustige locaties waar u helemaal tot rust kunt komen. Wilt u in deze Relaxte sfeer uw trouwdag vieren dan raden wij u aan zeker verder te lezen. Wedding International kan uw trouwdag namelijk omtoveren in het beste feestje ooit gegeven! trouwen op ibiza

strandfoto-Endless-view-520x330Voordat u besluit uw troudag te vieren in Ibiza, moet er eerst goed nagedacht worden over de voor en nadelen van het trouwen in het buitenland. U heeft ten eerste een aantal persoonlijke documenten nodig zoals uw geboorte akte en verklaring over uw burgelijke staat. Heeft u deze papieren in bezit dan dient u contact op te nemen met de ambassade van Spanje. Deze informeren u verder over de genomen te worden stappen. Hou ook in uw achterhoofd dat alle mensen die u uitnodigd moeten reizen naar Ibiza, daar zitten kosten aan verbonden. Natuurlijk is het mogelijk voor de burgelijke stand te trouwen in Nederland en uw ceremonie te geven in Ibiza.