Voor de bruiloft naar kapsalon t Gooi

Mijn broer gaat eerdaags trouwen, daarom ben ik druk bezig om nog van alles te regelen. Zo heb ik ook voor de hele familie inclusief de bruid en bruidegom een afspraak gemaakt bij kapsalon t Gooi. Wat is leuker dan met de hele familie een ochtend bij de kapper door te brengen. Zelf kom ik al jaren bij kapsalon t Gooi, dus weet uit eigen ervaring dat ze geweldige kapsels kunnen maken. Doordat we met zo een grote groep naar de kapper komen is die morgen de kapsalon voor ander publiek gesloten, zo krijgen we de volledige aandacht die we nodig hebben. Bijna iedereen had al in gedachten wat voor een coupe hij of zij zal laten knippen, maar ook een krulletje, of een ander kleurtje werden door verschillende mensen genomen. Zo had ik zelf het idee om mijn haren eens een totaal andere kleur te verven, maar omdat ik pas mijn haar had laten knippen wilde ik deze keer alleen in laten vlechten. Moet zeggen dat het zeer gezellig was bij de kapper, de ochtend vloog voorbij, en voordat we er erg in handen liep iedereen met een super mooi kapsel de deur weer uit.

hairfantasy3-300x212

De bruiloft was geweldig

Zowel de bruid als de bruidegom hebben enorm genoten van hun mooie bruiloft. Mede dankzij de kapper was die dag een zeer geslaagde dag, iedereen zag er top uit met hun nieuwe kapsels. De complimenten die de bruid en de rest van de familie kreeg over de kapsels waren dan ook erg leuk.

9310_thumb