Café Rotterdam gezellige locatie voor al uw feesten

Elke vrijdagavond ga ik standaard een pilsje drinken in Café Rotterdam. Hier komen veel bekenden en vrienden van mij, om zo de week nog eens door te nemen. Elke week is dit een aangename afsluiter van een drukke werk week. Maar vaak ben ik hier ook te vinden als ik voor boodschappen in de stad ben, meestal ga ik dan een kopje koffie drinken en even een praatje maken. Ja je kan wel zeggen dat dit mijn stamcafé is geworden, ondanks ik nog niet zo heel lang in Rotterdam woon. Het is eigenlijk meer als een grap begonnen toen ik een keer wat vrienden op visite had, en ik tot mijn schrik erachter kwam dat ik geen drinken meer in huis had. Toen opperde iemand om een pilsje bij Café Rotterdam te gaan drinken, dit café zat immers om de hoek. Wat dus eigenlijk meer als een noodgedwongen oplossing was, werd vanaf die dag een vaste afspraak. Tegenwoordig kwamen we dus elke week bij elkaar om daar een pilsje te drinken, moet zeggen dat ik er altijd enorm veel zin in heb, kijk er de hele week al naar uit. En niet alleen een pilsje drinken is daar altijd gezellig, ik heb er dit jaar ook mijn verjaardag gevierd. Moet zeggen dat het een top verjaardag was, alles was tot in de nopjes verzorgd.

 

coffee-206142_960_720-700x465

Groot feest

Mijn ouders die eerdaags hun 25 jarige huwelijksfeest willen vieren hebben hier ook een datum afgesproken. Ook zij vinden dit café een geweldige locatie om hun feest te vieren.

 

Bruxelles_5_rue_du_Chêne_804-700x467