Horeca inrichting kopen

Een vriend van mij gaat een café beginnen en wilde graag een horeca inrichting kopen voor niet al te veel geld. Omdat ik vaak op het internet zit, vroegt die aan mij of ik hem wilde helpen met zoeken naar horeca inrichting voor weinig. Daarom ging ik meteen opzoek op het internet voor hem en kwam al snel op de website terecht van Tinus Toog. Hier zag ik op de website van deze ondernemer, dat zei alles verkochten wat met horeca te maken had en dat jij tweedehands en nieuwe spullen kan inkopen. Dit leek het juiste bedrijf te zijn voor die vriend van mij en besloot om hem mee te nemen naar dit bedrijf voor zijn onderneming. De vriend moest een bar hebben voor zijn café en bij binnenkomst van dit bedrijf zagen wij meteen een hele mooie staan. Deze bar past heel goed bij zijn café en vroeg wat de prijs was van de bar. Deze viel mij en mijn vriend echt heel erg mee. Daarom besloot die vriend van mij om ook de rest van de spullen te kopen bij dit bedrijf.

bar

Bar zo goed als nieuw

De bar die mijn vriend heeft gekocht bij Tinus Toog en de rest van het horeca inrichting, ziet er allemaal zeer goed uit en als nieuw. Ook al is het meeste tweedehands, jij ziet er echt helemaal niks van. Ook werd alles door dit bedrijf netjes bij zijn café geleverd en hoefde die bijna niks te doen.

horeca