Dj huren

Dj huren

Geef jij binnenkort een feest en heb jij daar nog muziek voor nodig? Of het nou een bruiloft is of een bedrijfsfeest, je kunt geen feest beginnen zonder muziek. En hoewel je natuurlijk de radio aan kunt zetten, geeft dat geen optimale sfeer zo met al die reclames tussendoor… Bovendien wil je graag iets beters en leukers organiseren voor jouw gasten. Na al die eeuwen van feesten is het immers nog altijd zo: de muziek maakt het feest. Als je dus geen standaard radiofeestje wilt, en muziek via Spotify of YouTube vind je niet origineel genoeg, dan moet je iets anders gaan verzinnen. Maar wat? De allerbeste manier om jouw feest te laten slagen is natuurlijk door een dj te huren.

Dj huren

 

Waarom een dj?

Waarom zou je, van alle manieren om je feest van muziek te voorzien, kiezen voor een dj? Ten eerste omdat je, als je een dj inhuurt, zeker weet dat je feest écht origineel wordt. Met een heuse dj zorg je voor een unieke sfeer die je terug zult zien in de tevredenheid van de gasten. Het is immers niet heel gebruikelijk om met zijn allen te gaan dansen op de radio, maar als je een dj inhuurt, zullen je gasten nauwelijks meer stil kunnen biljven staan. Een tweede reden om een dj in te huren, is het feit dat dj’s alles kunnen draaien wat jij maar wil. Heb je dus een verzoeknummer, of wil je één van je gasten verrassen met hun lievelingslied? Je hoeft slechts naar de dj te lopen en het nummer aan te vragen. Bovendien weet je bij een dj zeker dat je muziek van échte goede kwaliteit zal zijn. Doordat dj’s draaitafels en goede speakers gebruiken, hoeft niemand van jouw gasten te klagen over de kwaliteit van het geluid.

Hoe boek je een dj?

Allemaal leuk en aardig, denk je nu misschien, maar hoe kom ik dan zomaar aan een dj? Dat is eigenlijk heel simpel. Via evenses.com kun je snel en gemakkelijke en geschikte dj boeken voor jouw feest. Op de website kun je heel handig invullen wat voor soort dj je wilt, hoe groot je budget maximaal is, en wat voor muziekstijl je wilt horen. Zo krijg je alleen zoekresultaten die passen bij jou. Er zijn bijvoorbeeld dj’s in combinatie met muzikanten, die een spectaculaire live-show kunnen geven op jouw feest. Een dj samen met een saxofonist, of juist een percussie, kan een extra bijzondere sfeer creëren. Maar ook zijn er echte house dj’s, die met hun vette beats jouw feest op zijn kop zullen zetten. Bovendien zijn er dj’s die andere soorten muziek draaien, zoals vintage of hardstyle.

Dj huren

Bekende dj’s

Ben jij van plan om écht een groot feest te organiseren, en wil je zeker weten dat dat feest gaat slagen? Als je nog een stapje verder wilt gaan en bereid bent om wat meer geld te spenderen, dan kun je ook een bekende dj boeken bij evenses.com. Deze bekende dj’s hebben geen vaste prijs voor hun optredens, maar kunnen geboekt worden door middel van een ‘prijs op aanvraag’. Je moet dus zelf bepalen hoeveel geld je voor deze dj’s over zou hebben. Vervolgens kunnen zij en hun team kijken of het in hun planning past om op jouw feest te komen. Op deze manier kan er een overeenkomst worden gemaakt. Dj’s als Martin Garrix, Paul Elstak, Fedde Le Grand, en Bassjackers kun je allemaal op deze website vinden. Ook Lucas & Steve, Vato Gonzalez, en Lady Bee kun je boeken. Bovendien kun je zelfs het bekende trap-duo Yellow Claw huren via deze website.

Alle gelegenheden

Er zijn natuurlijk allerlei verschillende soorten gelegenheden waarvoor je een dj zou kunnen boeken. Via evenses.com kun je dan ook voor vrijwel alle gelegenheden boeken. Een bruiloft? Geen probleem. Een bedrijfsfeest? Dat kan worden geregeld. Maar ook als je een festival organiseert, kun je via deze website dj’s boeken. Omdat festivals meestal door veel mensen worden bezocht, zullen dj’s hier zeer voor open staan. Wees van tevoren dus niet bang dat de dj’s niet zullen komen. Je kunt het immers gewoon proberen, toch? Niet geschoten is altijd mis. Als je dus zeker wilt zijn van goede muziek op jouw feest, aarzel dan niet om een echte dj te boeken.