Een groot ledscherm huren

ledscherm huren

Lekker voetbal kijken door middel van een ledscherm hurenMeerdere keren per jaar organiseren wij een buurtfeest, maar nog nooit hebben wij een feest gevierd tijdens de voetbal wedstrijden. Omdat er meerdere mensen waren die hierdoor bijna niet naar het feest wilden komen hebben wij voor een oplossing gezorgd. Het was tijdens onze planning van het feest ook niet duidelijk dat er juist op die dag een belangrijke finale zal worden gespeeld. Normaal hadden wij de datum gewijzigd, maar al het andere was al besteld en om dan alles af te zeggen was een teveel gedoe.  ledscherm huren

 

EEN TOPFEEST!

Tijdens het regelen van ons feest kwamen wij erachter dat een belangrijke voetbalwedstrijd die avond op tv zal plaats vinden. Daarom zijn wij bij Dirkx-Electronics  een groot ledscherm gaan huren. Zo groot dat iedereen hier wel heen wilde kijken, en dat was te merken ook. Nog nooit was het zo druk in de straat tijdens een feest als deze keer. Het was een zeer geslaagde actie en zeker de moeite waard om dit te herhalen.

Ben jij ook van plan om een evenement te organiseren, kijk dan eens op de website van  Dirkx-Electronics, want hier is veel meer te huren dan alleen maar een televisiegordijn.