Een rodeostier huren is echt een aanrader!

logo (2)Laatst heb ik echt de beste verjaardag ooit gehad! Zelf wilde ik er niet veel aan doen maar mijn familie stond erop dat ik er dit keer wel eens wat aan ging doen. Natuurlijk had ik niet zo veel zin om alles te regelen en al helemaal niet met een vrij grote familie zoals die van mij, ik moest natuurlijk wel iets origineels verzinnen. Toen de dag aanbrak van mijn verjaardag had ik nog totaal geen voorbereidingen gedaan maar tot mijn grote verbazing had mijn familie een super leuke surprise party voor mij geregeld! Ik stond versteld van alle originele activiteiten die ze erbij hadden verzonnen zoals een gave rodeostier huren.

Gezellige dag

Ik stond werkelijk versteld toen ik alles zag en wist niet wat ik moest zeggen maar mijn blik zei al genoeg en ze konden duidelijk zien dat ze alles goed hadden geregeld zoals een rodeostier huren. Dit was altijd al mijn grote droom geweest om een keer te doen en dat hebben zij goed onthouden want op mijn eigen verjaardag stond er een voor mijn neus en ik heb echt de tijd van mijn leven gehad. Iedereen heeft genoten van alles en met name van de super gave rodeostier die er stond.

Herhaling vatbaar

Omdat mijn verjaardag zo geslaagd was dit jaar heb ik besloten er vaker aandacht aan te besteden en zelf ook eens een keer een leuke onverwachte verjaardagsfeest te geven. Ik heb in ieder geval er genoten van mijn familie en vrienden en natuurlijk de leuke rodeostier! Het was voor herhaling vatbaar, dat is een ding dat zeker is!AT-20a-Rodeo-stier-220x166