Een snackmobiel paste precies voor de ingang

Hoi, en weer heb ik een erg leuke tip voor je, namelijk het huren van een snackmobiel. Omdat ik een feestje heb gegeven voor een flinke groep mensen ben ik op het idee gekomen om hen te verrassen met dit leuke idee. Omdat ik de ruimte heb thuis om een feestje te kunnen geven vind ik het leuk om dit dan ook eens in de zoveel tijd te organiseren. Ik heb een grote partytent waar vier heaters in kunnen, dit geeft genoeg warmte om in deze tijd van het jaar een feestje te kunnen geven. De snackkar kan er precies voorstaan en is het eenvoudig voor iedereen om er heen te kunnen.

Iedereen heeft staan smullen

De snackmobiel werd het middelpunt van het feestje, ik had de vrije hand en hoefde niet telkens iedereen te vragen of zij iets willen hebben, het lopen met schalen vol hapjes heb ik ook niet hoeven doen. Het drinken stond gewoon op een grote tafel achter de tent zodat iedereen dit zelf kon pakken, iedereen inclusief ikzelf natuurlijk heeft echt staan te genieten, de friet was erg lekker en goed gebakken. De complimenten hierover krijg ik nog steeds te horen. De mensen die de friet en de snacks bediende waren erg vriendelijk. En daarom kan ik alleen maar pluspunten opnoemen aan dit ongelofelijk leuke maar ook gezellige idee. Heb je een feestje en ben je op zoek naar dat beetje extra dan is het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op deze site om te zien wat ik bedoel met mijn verhaal.