Elk jaar gaan we vuurwerk kopen Amstelveen

Hier bij ons in Amstelveen zit een fietsenwinkel die elk jaar vanaf half november vuurwerk verkoopt. Ik woon nog niet zo heel lang in Amstelveen, en stond er dan ook een beetje raar van op te kijken dat je bij deze fietsenwinkel een affiche hing met  vuurwerk kopen Amstelveen. Ik ging voor een nieuwe fiets hier in deze winkel kijken, het was half november, en behalve fietsen stond de halve winkel vol met vuurwerk. Niet zomaar vuurwerk, maar heel veel mooi sier vuurwerk. Ik vergat op dat moment waar ik eigenlijk voor kwam, en dwaalde rond tussen al het vuurwerk. Het is wel zo dat je het vuurwerk pas een paar dagen voor oud en nieuw op kan halen, maar je mag het nu al wel bestellen, zo weet je zeker dat je het mooiste vuurwerk rond de feestdagen hebt. Je had werkelijk alle keuze uit de mooiste vuurpijlen, grond bloemen en noem zo maar op. Voordat ik het wist had ik al een bestellijst vol, nog nooit had ik zoveel vuurwerk met de feestdagen gekocht, maar ik kon gewoon niet stoppen met kopen. Bij de kassa aangekomen schoot het me ineens weer te binnen waarvoor ik naar deze winkel was gekomen, en niet alleen voor vuurwerk kopen Amstelveen.

 

1655839_328889830568190_8280393059371130707_n-768x718

Toch ook een mooie fiets gekocht

Na mijn vuurwerk inkopen ben ik er toch in geslaagd om een mooie fiets uit te zoeken. Een fiets die ik in mijn dagelijkse rit van en naar mijn werk goed kan gebruiken. Zo voorkom ik dat ik elke dag in de file moet staan. En ik kan bijna niet wachten tot ik eindelijk mijn bestelling van het vuurwerk op kan halen.

logo1-default