Voor feestartikelen ga ik naar Feestwinkel Witbaard

Het is bijna carnaval en daarom ga ik eerst maar eens langs de winkel om feestartikelen te kopen. Bij Feestwinkel Witbaard heb je genoeg keuze voor een geslaagd verkleed feestje, in dit geval dus carnaval. Vroeger kon je in deze winkel vooral tijdschriften, kranten, kantoorboekhandel, souvenirs, sieraden en speelgoed aanschaffen. Tegenwoordig kan je hier bij Feestwinkel Witbaard genoeg kopen voor een geslaagd verkleed feestje, in dit geval dus carnaval. Samen met een vriendin zijn wij naar deze winkel gegaan om een leuke outfit voor de carnaval te vinden. 

Ook online te bestellen

Het toeval is dat wij in de buurt van deze winkel met feestartikelen wonen, maar ander is er ook de mogelijkheid om door heel Nederland te laten bezorgen. Via de webshop kan je hele leuke artikelen vinden en tegen een zeer aantrekkelijke prijs bestellen. Wanneer je boven de €75,- besteld is de levering geheel gratis. Ook kan je via de webshop verschillende categorieën aanklikken, zoals leuke kleding voor:

  • Carnaval
  • Oktoberfest
  • Halloween
  • Valentijnsdag
  • Sprookjes

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar de website van Feestwinkel Witbaard en ontdek de verschillende mogelijkheden. Dit jaar gaan wij met carnaval verkleed als de Night Fever, iedereen in een eigen kleur pak, op naar de carnaval!