Frietwagen huren voor feestjes!

Een tijdje geleden was mijn oom jarig. We wilde met onze familie een top feest voor hem organiseren, hij werd vijftig jaar oud en dat is toch een leeftijd die uitbundig gevierd moet worden! Ik en mijn vader ondernamen gelijk actie om ervoor te zorgen dat het een top feest werd. De bedoeling van het feest is om het zo groots en gezellig mogelijk te maken voor mijn oom en onze familie. Toen bedachten we ons dat er op het feest lekkere snacks aanwezig moesten zijn. Mijn vader bedacht ineens om een frietwagen te huren bij ciao catering, omdat hij dit vaker had gezien op feestjes van zijn vrienden. Elke keer was de frietwagen een groot succes op deze feestjes. Om te kijken of de frietwagen financieel haalbaar was hebben wij een offerte op gevraagd bij Ciao catering. Toen wij het financiële plaatje nauwkeurig hadden bekeken besloten wij uiteindelijk toch om de wagen te huren voor het feest van mijn oom. Dit leek ons echt een geweldig idee, een snack is toch altijd het lekkerste bij een alcoholisch drankje!

Een geslaagd feest met heerlijke snacks !

Mijn oom was zeer verrast toen hij aankwam op het feest, hij vond het geweldig dat wij dit voor hem georganiseerd hadden. Ook vond ik het super leuk om mijn oom zo te verrassen, het gaf me een heel fijn gevoel. Het feest was zeer geslaagd en wij hebben met de hele familie genoten van heerlijke snacks en leuke muziek!

snack 4 snack 5 snack 6