Frietwagen Limburg

Mijn zoontje was geslaagd voor zijn havo en dat wilde we graag vieren. Zo zijn er ontzettend veel vrienden van hem gekomen. Tijdens het feest had ik gezorgd voor een goede dj die muziek draait wat zij leuk vinden. Daarnaast had ik contact opgenomen met de Frietwagen Limburg. Het bedrijf heeft zelfgemaakte friet wat ontzettend lekker en voordelig is. Tijdens het contact had ik gevraagd of ze op de gewenste datum tijd hadden om voor +/- 50 personen een frietwagen konden laten komen. Dit was geen enkel probleem.

frietkraamMooi op tijdsnackmobiel-vrachtwagen

Op de gewenste tijd waren ze aanwezig. Tijdens het feest werd veel gedronken, maar desondanks bleef het enorm gezellig. Tijdens het feest werd er veel gebruik gemaakt van Frietwagen Limburg. Dat komt omdat ze erg lekkere snack hebben en de friet is echt heerlijk. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te huren voor feesten. Zo kan je ze inhuren voor bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten en andere zakelijke evenementen.

Ze hebben meerdere arrangement waaruit je kunt kiezen. Zo weet je precies wat je krijgt en wat het mag kosten. Indien je extra gerechten wilt bij het arrangement kan je dat te allen tijde selecteren. Zoals je leest is er bij de Snackmobiel ontzettend veel mogelijk. Op de website vind je veel informatie over de mogelijkheden. Alle arrangement staan duidelijk omschreven, zodat je precies weet wat je krijgt. Heb je toch vragen? Neem dan gerust contact op.