Een geslaagd kinderfeestje in Almere

Wij zijn druk in de weer om een leuk kinderfeestje Almere te organiseren. Niet zomaar een partij, maar eentje waar nog lang over gesproken wordt. Hiervoor hebben wij al verschillende mogelijkheden bedacht. Zo kwamen wij op de site van Jumping Nederland hebben wij verschillende leuke ideeën voorbij zien komen die wij beslist gaan bestellen. Want alleen een springkussen huren is zo afgezaagd, daarom hebben wij besloten om er een heel evenement van te maken. Per slot wordt je maar één keer in je leven 10 jaar en dat moet natuurlijk goed gevierd worden.  

Een grandioos feest

Omdat onze tuin te klein is om de verjaardag te vieren hebben wij een afgesloten terrein in de buurt gehuurd. Hierdoor was het ook mogelijk om meerdere spullen bij Jumping Nederland te huren om zo de verjaardag nog groter te kunnen vieren. Nu hadden wij niet alleen een springkussen gehuurd maar ook de volgende spullen, zoals:

  • Opblaasfiguren en skydancers
  • Popcorn- en suikerspinmachines
  • Mega Twister
  • Sumopakken
  • Mega dambord

Al met al was het een heel geregel, maar zeker een geweldig feest om op terug te kijken. Een voordeel was dat wij in de regio van Jumping Nederland woonde en daardoor werden alle spullen netjes afgeleverd op de locatie.