Geweldige catering in Amersfoort

catering Amersfoort

Niets is te gek voor de catering in Amersfoort en daar zijn wij wel achter gekomen. Omdat wij de taak hadden om een groot buurtfeest te organiseren, hebben wij de website van de Amersfoortse Broodjes Centrale eens goed bekeken. Hier kan je de lekkerste bolletjes bestellen belegd met vleeswaren, vis en groenten. Tevens komen alle producten van een bakker en horecaslagerij die HACCP gecertificeerd zijn. Ook is het mogelijk om hier lekkere saté, luxe hapjes en bittergarnituur te bestellen. Zelfs biologische, halal en vegetarische hapjes en bolletjes behoren tot de mogelijkheden. Al met een een goed adres om een lekker en geslaagd feest te geven.  catering Amersfoort

 

SUPER LEKKER!

Na de nodige organisatie en voorbereiding kon het feest beginnen. De catering in Amersfoort heeft ervoor gezorgd dat alles op tijd werd geleverd. Tevens was er rekening gehouden met de mensen met een speciaal dieet en de vegetariërs onder ons. Ook toen ik een dag van tevoren hierheen belde met de mededeling dat er tien personen meer kwamen, was dat geen enkel probleem. 

Het feest en de hapjes waren een enorm succes. Zo goed dat er aan mij al werd gevraagd of ik de volgende keer weer dit evenement wil organiseren. Het was een geweldige avond!