Noorlander oliebollen: waar kan jij die kopen?

Vind jij net als mij de Noorlander oliebollen ook zo erg lekker? Deze lekker hap kan gevuld worden met allerlei lekkere vullingen. Zo kan jij ervoor kiezen om deze lekkernij te vullen met:

  • Rozijnen
  • Krenten
  • Appel
  • Sukade

Maar natuurlijk is deze ook zonder extra vulling te koop. Niet iedereen vindt dat namelijk lekker. Ik kan ook nooit wachten tot oktober, want dan staat de kraam weer in Zoetermeer. Deze heeft dan een vaste standplaats bij de Bouwhof tot en met maart. Maar ook staat de kraam de rest van het jaar op jaarmarkten, toeristenmarkten en seizoensmarkten. Ook is het mogelijk om de lekkernij te bestellen.

Noorlander oliebollen

 

Een kraam huren

Organiseer jij binnenkort een groot feest of evenement? Dan kan jij ook de Noorlander oliebollen kraam huren. Zeg nou zelf, deze lekkernij vindt iedereen toch lekker en ik vind het onzin om het alleen tijdens de jaarwisseling te eten. Wist jij trouwens dat het voor de twintigste eeuw het een oliekoek heette? Naast deze lekkere hap worden er ook andere lekkernijen gemaakt zoals berlinerbollen gevuld met jam, wafels en appelbeignets. Neem eens een kijkje op de website van deze onderneming voor de mogelijkheden. Daar staan ook de prijzen vermeld van de producten.