Goede themafeest ideeen ontstaan niet vanzelf

123bedrijfsfeest-logo

Mijn leven staat in het teken van entertainment. Niet alleen met goochelen maar ook met andere leuke dingen. Zo zag ik laatst toen ik mijn goochel filmpjes online had gezet dat er ook enorm veel filmpjes zijn over thema feesten. Ik zelf  heb had laatst een familiedag georganiseerd, met natuurlijk het thema monte carlo. Om mijn inspiratie delen over themafeest ideeen heb ik dit blog geschreven.

Een leuk themafeest begint met een goed en origineel idee. Ik ben gaan zoeken op internet en kwam uiteindelijk uit bij 123bedrijfsfeest. Op deze website worden vele ideeën gedeeld en kan men veel inspiratie op doen. Wat mij op viel is dat zij niet alleen de klassieke thema feesten organiseren maar ook originele concepten hebben als bijvoorbeeld een Fun Factory. Goede themafeest ideeen ontstaan niet zo maar, maar door het gebruik van 123bedrijfsfeest heb ik veel inspiratie op gedaan.

De familiedag

Omdat ik binnen de familie gezien word als entertainer werd ik gevraagd om een familiedag te organiseren. Doordat ik inmiddels het een en ander weet over themafeesten nam ik deze taak graag op mij. Omdat het mijn eerste keer was had ik voor iets gekozen wat dicht bij mij ligt, namelijk het thema monte carlo. Ik heb gezorgd dat er een springkussen kwam, een clown en verder een kraam waar iedereen een puntzak friet kan halen. Natuurlijk om het allemaal compleet te maken had ik zelf op het einde een goochelshow gegeven. Ik ben bij het organiseren van de familiedag enorm veel geholpen door 123bedrijfsfeest.

fit

Dus voor het organiseren van thema feesten is de website 123bedrijfsfeest een echte aanrader. Zij hebben mij enorm geholpen met het organiseren van de familiedag. Alles werd naar wens uitgevoerd en omdat alles tegen een goede prijs was viel het allemaal binnen het budget.

locaties