Kleding verhuur Veldhoven heeft genoeg keuze

Nooit kunnen bedenken dat ik ooit een mooie jurk bij kleding verhuur Veldhoven zal huren. Toch kwam de uitnodiging van een vriendin voor haar bruiloft op een zeer slecht moment. Ik had die periode te kampen met een flinke financiële tegenslag. Niet alleen moest ik met spoed op zoek naar een andere auto, ook mijn wasmachine had er geen zin meer in en gaf de brui eraan. Al met al een flinke dumper wat me heel veel geld heeft gekost, geld wat ik liever voor een ander doeleinde had gebruikt, vakantie. Toen ook nog de uitnodiging van mijn vriendin in de bus kwam wist ik me geen raad meer. Had geen mooie kleding in mijn kast die ik op de trouwdag van mijn vriendin aan kon, dus moest ik wel op zoek naar iets nieuws, maar daar had ik geen geld meer voor. Met lood in mijn schoenen ben ik naar de stad gegaan om een mooie gala jurk uit te zoeken, maar wat een geld. Echt de prijzen voor een jurk, die ik waarschijnlijk maar één keer aan zal hebben zijn niet normaal. De oplossing kwam gelukkig snel toen ik een folder in de bus kreeg van kleding verhuur Veldhoven.

 

Logo_bewerkt.11

Een mooie bruiloft

Ik heb een fantastische galajurk gehuurd bij de kleding verhuur. Van bijna iedereen kreeg ik een compliment over mijn mooie jurk, ze moesten eens weten…Dankzij het verhuurbedrijf heb ik een hele gezellige dag mogen beleven in mijn mooie jurk. Voortaan weet ik wel waar ik eerst ga kijken mocht ik weer op zoek zijn naar mooie kleding.

 

10390926_641873162567247_7745824191667293076_n