Leuke bedankjes moeten origineel zijn

Omdat de mensen om mij heen een erg hoge verwachting hebben zodra ik iets ga weggeven, is het natuurlijk voor mij ook wel eens lastig om hier aan te voldoen. Nu heb ik een geweldig feest gegeven afgelopen zomer, en hier wil ik graag even ets over kwijt, niet over het feest maar over de leuke bedankjes die ik aan mijn gasten heb gegeven. Want deze ervaring mag niet ontbreken op mijn blog. En daarom ben ik op het idee gekomen om deze goede tip hier achter te laten voor de mensen die op zoek zijn naar een lief leuk of juist erg grappig bedankje.

 

 

Uit dit bedankje moest nog iets worden getoverd

Deze leuke bedankjes heb ik besteld op memoriae.nl en het grappige aan deze bestelling was dat ik het ontwerp zelf heb gedaan en het een potje, zakje met bloemzaadjes is. In de eerste instantie dachten de mensen dat zij gewoon een kaartje kregen met een bedankje er op voor het geslaagde feest. Echter toen zij thuis kwamen ontdekte zij pas de inhoud hiervan. Het is zo leuk om hierover die leuke reacties in ontvangst te mogen nemen! Deze complimenten zijn eigenlijk voor deze super leuke en originele site. Voor een volgend feestje zal ik zeker weer op deze site bestellen. Want zodra je de bestelling binnen hebt ziet het er zo erg mooi en netjes uit. Dat het zeker de moeite waard is om alleen al even een kijkje te nemen om te zien wat ik bedoel.

VerzKosten_Gadg_new_1050x350