Lounge meubelen huren voor de bruiloft

lounge meubelen huren

Lounge meubelen huren was voor ons de beste optie voor de bruiloft. We wilden namelijk heel hele relaxte sfeer creëren, zowel binnen als buiten. Nu had de locatie waar wij het gingen houden zelf alleen maar stoelen en tafels, waardoor we dus verder moesten zoeken om te zorgen dat mensen lekker konden zitten.

Groot assortiment en lage prijslounge meubelen huren

Ik had van tevoren verwacht dat lounge meubelen huren best duur zou zijn, maar dit viel mij alles mee. Het kostte uiteindelijk nog minder dan de helft van wat ik verwacht had. Na een korte zoektocht kwam ik uit bij Huurland, waar ik ook het gehele assortiment op de website kon zien. Dit was handig, want zo wist ik meteen wat er allemaal beschikbaar was en ook alle prijzen stonden erbij. Bij veel bedrijven moet je hiervoor eerst offertes aanvragen, wat allemaal erg veel tijd kost. Ik heb dit op 2 plekken gedaan en die waren aanzienlijk duurder en lagen zelfs boven ons budget. Uiteindelijk zijn we gegaan voor 3 loungebanken XXL en nog wat losse stoelen die er comfortabel uit zagen.

lounge meubelen hurenDe mooiste dag van mijn leven

Ik kan toch wel zeggen deze dag een van de beste van mijn leven was, hoe cliche dat misschien ook klinkt. Mede dankzij alles wat wij gehuurd hadden zag het er perfect uit. Al onze gasten hebben net zo genoten als wij en er is goed gebruik gemaakt van alle dingen om op te zitten. Ik zou iedereen die binnenkort een feest geeft, aanraden om hier ook eens te kijken!