Mijn zus gaat een springkussen huren Almere

Het duurt niet lang meer of mijn neefje is alweer zeven jaar, waar blijft de tijd. Nu heeft mijn zus mij gevraagd of ik wilde helpen op het verjaardagsfeestje van mijn neefje. Hij mocht tien vriendjes uitnodigen om samen met hem zijn verjaardag te komen vieren. Mijn neefje heeft altijd gezegd, dat zodra hij jarig is een echt kasteel wilt hebben, en iedereen verkleed mag komen. Dat leek hem een geweldige verjaardag. Echter wist hij niet dat mijn zus al een springkussen huren Almere had besteld. En laat nu neet een mooie kasteel als springkussen te huur zijn. Het mooie is dat het springkussen netjes thuis wordt gebracht en opgezet, lekker makkelijk. Op de verjaardag van mijn neefje was ik al vroeg bij mijn zus om alle spullen klaar te zetten, en de laatste hand te leggen aan de taart. Inmiddels was springkussen huren Almere ook al langs gekomen, en stond er een zeer mooi kasteel in het midden van de tuin te pronken, maar goed dat mijn neefje nog op school zat.

shrek_1

Geweldig feest

Mijn neef en zijn vriendjes wisten niet wat ze zagen toen ze die middag de tuin in kwamen. Iedereen wilde meteen al op het springkussen, maar er moest eerst gezongen worden en niet te vergeten de cadeautjes uitgepakt worden. Iedereen lekker een stuk taart gegeten en wat gedronken, en toen kon het feest los barsten. We hebben nog nooit zo een makkelijke, maar zeer leuke verjaardag gehad. De kinderen hebben zich de hele middag op het springkussen vermaakt.

kasteel-rapunsel_1