Partycentrum Amstelveen, geweldige locatie

Ik ben echt een feestganger, ben op elk feest wel te vinden, en als er geen feest is ben ik wel zo iemand om een feest te organiseren. Hoewel voor de meesten de examens erop zitten is het tijd geworden om eens flink de beest uit te gaan hangen. Ook mijn zus heeft haar examenstress achter haar kunnen laten en inmiddels haar diploma in haar bezit. Daarom leek het me leuk om voor haar en al haar klasgenootjes een eindexamenfeest te organiseren. Stiekem had ik alle ouders een brief gezonden met de vraag om mee te helpen met het eindfeest, dit door middel van een donatie. Ik moet zeggen dat iedereen razend enthousiast was voor het feest dat ik wilde organiseren. De locatie van het feest werd partycentrum Amstelveen, ik had hier al eerder een feest gehad en moet zeggen dat alles in de nopjes was verzorgd. Nadat iedereen een bedrag naar mij had overgemaakt ben ik verder gegaan met het regelen van de zaal. Maar ook de hapjes werden besproken, al met al een heel geregel, maar dat heb ik graag over voor mijn zusje. Nu de uitnodigingen nog uitzoeken, schrijven en op de bus doen. Ik kan zeggen laat het feest maar beginnen op naar partycentrum Amstelveen.

o-4448-398214_276695462421355_495326937_n

Het feest was grandioos

Elk klasgenootje, en ook mijn zusje waren met een smoes naar het partycentrum gelokt, ze wisten niet wat hen overkwam. Maar eenmaal binnen waren ze helemaal door het dolle heen, zowel de muziek als ook de versieringen brachten ze meteen in een geweldige feeststemming. Ook de hapjes en de drankjes vielen in goede smaak.

mittelmeijer