Slijterij Fijnaart, geweldig bedrijf

Ben druk om van alles te regelen voor een geweldig groot feest in mijn familie, mijn ouders zijn eerdaags 25 jaar getrouwd. Dit is zeker een groot feest waard, waar ik dan ook al maanden mee bezig ben om te organiseren. Natuurlijk begin je eerst met de locatie, deze was gelukkig snel gevonden. Toen moest de keuze gemaakt worden voor de hapjes, de drankjes, en niet te vergeten een leuke band om de sfeer helemaal compleet te maken. Nu weet ik dat je bij slijterij Fijnaart heel veel uit handen kan laten nemen. Zo kunnen zij voor de lekkerste flessen wijn zorgen, maar ook een biertap, het glaswerk, een partytent maar zelfs kunnen ze voor tafels en stoelen zorgen, en voor de kleintjes een springkussen. Al met al een geweldige service van slijterij Fijnaart, zo heb ik geen omkijken meer naar de dranken, maar kan me volledig richten op het eten en de hapjes welke die dag gegeten kunnen worden. Gelukkig hoef ik deze dag niet helemaal alleen te regelen, en heb ik hulp van mijn neven en nichten.  slijterij-300x199

Wat een geweldig feest

Eindelijk was de grote dag aangekomen, en waren we druk bezig met de laatste paar dingen te regelen voor het grote feest die avond. Moet zeggen dat de aankleding van de feestlocatie er geweldig uit zag. Er stonden meerdere mooie tenten op het veld, en het springkussen voor de kleintjes was helemaal het einde. Iedereen, maar vooral mijn ouders hebben die dag enorm genoten. Niet alleen van de lekker hapjes, maar zeker de lekker wijn.  85dc6a8de3483ac7b2484e1d65171d49